Sisteme complete de garduri 021 269 34 70
021 269 34 70

Sisteme de protectie la impact
Siguranta si versatilitate de lunga durata

Sistemele de protectie la impact oferite de Decorio sunt fabricate din polietilena rigida si ofera protectie pentru marfuri si personal, nepunand in pericol insa utilajele precum motostivuitoarele datorita naturii mai putin dure a materialului. Aceste protectii absorb impactul in totalitate, deformandu-se putin in prima faza, iar apoi revenind la forma initiala. Aceste caracteristici fac acest sistem sa fie solutia potrivita pentru orice spatiu industrial care necesita deplasarea personalului in apropierea utilajelor si a utilitarelor in miscare.

Descarca brosura

Solutie eficienta si economica

Barierele, stalpii si tarusii revin la forma initiala imediat dupa ce se deformeaza si nu necesita inlocuire dupa un impact, iar constructia din polietilena nu rugineste, avand astfel o durata de viata extrem de lunga. Costurile de mentenanta sunt de asemeanea scazute

Siguranta la cel mai inalt nivel

Utilajele si utilitarele grele precum motostivuitoarele pot crea mari pagube materiale, ba chiar mai rau pot cauza tragedii. Aceste sisteme de protectie sunt concepute sa opreasca aceste riscuri, sa puna o bariera intre utilaje si masinarii complexe, marfuri valoroase, pereti de sustinere si cel mai important, oameni. Astfel se creeaza un mediu de lucru mult mai sigur.

Versatilitate inegalabila

Nu mai putin de 12 tipuri de produse pot intra in cadrul acestui sistem. De la tarusi mai mici si protectii pentru stalpi metalici, la bariere groase si porti. Optiunile de configurare sunt nelimitate. Pot fi configurate elemente speciale pentru protejat diferite locuri si obiecte precum marfa paletata, masinarii si roboti automatizati sau culoare pentru deplasarea personalului in cadrul depozitului sau a fabricii.

Ai un proiect cu care te putem ajuta?