Oferim instalare si proiectare 021 269 34 70
021 269 34 70

Partitionare depozite si spatii logistice
solutii profesionale pentru siguranta personalului si a materialelor manevrate

Sunt multe principii de luat in considerare pentru asigurarea sigurantei materialelor manevrate si/sau depozitate.
De exemplu
-vizibilitatea prin panourile de rafturi sau anticadere poate preveni accidentele,
- cantitatea net superioara de lumina care patrunde prin panourile retea contribuie la asigurarea securitatii
- rafturile si partitiile nu trebuie sa impiedice accesul apei dinspre sistemul de sprinklere (protectia la incendiu)
Produsele noastre (panourile din retea metalica pentru partitii, rafturi, ziduri anticadere) sunt concepute pentru a asigura manipularea si depozitarea in siguranta in centrele de distributie, companii de logistica, retail, centre de date si in multe alte domenii.
La TROAX veti gasi solutii de cea mai buna calitate pentru intreaga retea de distributie, de la Cutiile Troax preasamblate la partitii pentru orice tip de depozit.

Descarca brosura

Sistemele pentru rafturi si sistemele anticadere

Sistemele de rafturi sunt disponibile in 2 modele, pentru a permite alegerea corecta a nivelului de sigurata/pret. Sistemul de rafturi Troax poate fi adaptat usor pentru nevoile Dvs specifice, de exemplu prin adaptarea marimii ochiurilor panourilor pentru a se potrivi cu tipul de marfa depozitat.
Solutia Dvs este configurata cu ajutorul unui software de proiectare 3D. Sistemele anticadere MUSCA previn ranirile cauzate de obiecte ce pot cadea la manevrarea in depozit. Sistemul este compus din stalpi , console si panouri solide, montate stil retea, pentru a obtine maximum de stabilitate si rezistenta, necesar in majoritatea tipurilor de depozite.

Partitii cu panou retea

Zonele si produsele care necesita separare sunt protejate eficient cu sistemul nostru Caelum. Usile versatile se pot bloca pentru a permite accesul optim. Sunt disponibile usi batante sau culisante, cu o gama larga de optiuni de inchidere. Sistemele modulare contin solutii de partitie pentru centre de date.
Avantajul panourilor retea este ca nu impiedica circulatia libera a aerului. Sistemul cuprinde solutii de securitate inchise la partea superioara si inferioara - cu podea elevata si tavan din acelasi tip de panou.

Sisteme de depozitare pentru viitor

Cu TROAX faceti o investitie in viitor. Produsele noastre sunt concepute pentru a putea fi asamblate si reasamblate iar si iar, functie de necesitati. Fiecare componenta este rezultatul unui proces elaborat de proiectare pana in cel mai mic detaliu, pentru a permite combinarea lor optima la obtinerea produsului perfect pentru necesitatile Dvs.

Ai un proiect cu care te putem ajuta?