Oferim instalare si proiectare 021 269 34 70
021 269 34 70

Partitionare boxe rezidentiale si de birouri
solutii profesionale pentru protectia bunurilor tale

Spatiile de depozitare create cu panourile metalice retea au multe avantaje. Proprietarii persoane fizice din multe orase in intreaga lume aleg sistemele TROAX pentru configurarea spatiilor de depozitare, datorita faptului ca acestea asigura o buna aerisire si iluminare, excelenta protectie la foc, vandalizare si efractie. Sunt disponibile mai multe sisteme TROAX cu diferite nivele de protectie. Combinate cu o variata gama de usi si incuietori, se pot crea solutii de depozitare elegante si sigure, perfect adaptate nevoilor Dvs.

Descarca brosura

Alegeti nivelul de securitate dorit

TROAX Safe este cel mai sigur sistem, cu un tip unic de retea care este extrem de dificil de fortat. Sistemul este certificat de Asociatia Suedeza de Prevenire a Furturilor pentru solutiile de siguranta antifurt pentru spatii de depozitare din zone vulnerabile. Troax Medium si Troax Clasic sunt solutiile de protejare a proprietatii contra invitatilor nepoftiti. Combinate cu sistemul de partitie Caelum se pot obtine solutii de securitate pentru compartimentari de poduri, subsoluri, garaje, etc.

Partitii cu acoperis

Indiferent daca renovati sau construiti o cladire, s-ar putea sa aveti nevoie de un spatiu securizat pentru depozitarea materialelor sau uneltelor necesare lucrarii. Solutia optima este Troax Box cu acoperis, care poate fi utilizata atat la interior cat si la exterior – ca solutie temporara sau ca solutie definitiva. Daca aveti spatiu vacant, puteti construi spatii de depozitare de inchiriat, cu panouri solide cuplate cu usi culisante solide din foi metalice. Foile metalice (opace) pot fi usor combinate cu restul accesoriilor si panourilor noastre si asigura un grad sporit de intimitate.

Suntem designerii spatiului Dvs de depozitare

TROAX are o experienta incontestabila in protejarea indivizilor si a proprietatii. Va ghidam cu pasiune pentru elaborarea solutiei adecvate proprietatii si nevoi Dvs de securitate. Puteti vizualiza modelul 3D al propunerii noastre individualizate.

Ai un proiect cu care te putem ajuta?