Sisteme complete de garduri 0735 178 513
021 269 34 70

Mana curenta si balustrade de interior
O delimitare sigura

Mana curenta si balustrade ce delimiteaza zonele pietonale din fabrici, centre de aprovizionare, depozite si alte unitati industriale. Structura metalica rezistenta si care asigura un mediu de lucru sigur. Delimiteaza eficient zona de tranzit a stivuitoarelor de zonele pietonale. Orice proiect este realizat in totalitate pe comanda si sunt dispoinibile si porti batante pentru crearea de treceri de pietoni sigure.

Descarca brosura

O solutie completa

Oferim servicii de proiectare si instalare a mainii curente si a balustradelor, configuratiile fiind aproape nelimitate in functie de cerintele specifice a oricarui client. Produsele sunt certificate TUV pentru siguranta.

Porti versatile disponibile

Portile pietonale batante oferite pot crea o trecere de pietoni, fortand orice pieton din fabrica sau unitate industriala sa se asigure la stivuitoare inainte de a deschide poarta. Astfel se creaza un mediu mai sigur pentru tot personalul, atat pentru pietoni carora le scade riscul de accident, cat si operatorilor de utilaje ce sunt asigurati ca pietonii nu le pot iesi atat de usor in cale

Modularitate si eficienta

Datorita fitting-urilor speciale de aluminiu, tevile ce alcatuiesc mana curenta si balustrada nu trebuiesc sudate, scazand astfel costul si timpul de asamblare si scad de asemenea si costul asociat mentenantei. De asemenea, tot sistemul este rezistent la coroziune si poate avea orice culoare din paletarul RAL de culori pentru mai multa vizibilitate sau poate fi lasat culoarea metalului.

Ai un proiect cu care te putem ajuta?