Oferim instalare si proiectare 021 269 34 70
021 269 34 70

Machine guarding
solutii profesionale pentru siguranta personalului si a utilajelor

Panouri speciale pentru securitatea liniilor industriale Procesele industriale moderne sunt sigure atunci cand doar personalul autorizat are acces la echipamentele companiei. Panourile TROAX special concepute pentru instalatii asigura maximum de protectie a personalului si a echipamentelor conform cu directivele Europene in domeniu.
La nivel mondial, Troax este un brand de referinta pentru securitatea liniilor industriale. Esentiale sunt detaliile inovatoare care permit combinarea modulelor vechi cu cele noi pentru obtinerea unor sisteme testate in conditii extreme.

Descarca brosura

Protectii flexibile pentru linii automatizate

Sistemul TROAX Rapid Fix este ilustrarea acestui concept. Rapid fix are coliere care fixeaza panoul pe pozitie fara sa necesite nici un fel de unelte. Puteti crea rapid si usor un sistem de protectie flexibil care asigura un acces facil pentru lucrarile de mentenanta. Sistemul poate fi usor combinat cu SMART Fix, cu coliere cu surub. Ambele sisteme folosesc acelasi tip de panou rezistent.Modulele versatile permit instalarea simpla de usi in perimetrul de protectie , integrand in orice moment balamale si incuietori pe sistemul de panouri existent. Oricand este necesara repozitionarea unei masini / linii , sistemul de protectie este repozitionat si el foarte usor.

Rezistenta dovedita

Pas cu pas, dezvoltam baza sistemelor noastre, panourile. Calculele teoretice sunt testate constant in laboratoarele proprii. Panourile sunt testate la impact folosind energie de pana la 2.000 Jouli, net superioara testarilor altor producatori. Pentru eventualitatea unui accident, trebuie sa aveti certitudinea ca panourile sunt suficient de rezistente pentru a asigura siguranta lucratorilor si a masinilor. Absolut fiecare sudura este conceputa sa reziste unui impact foarte puternic – acest lucru face diferenta!

Conformitatea cu directivele de siguranta

Produsele TROAX de siguranta si protectie a liniilor de productie respecta toate Directivele Europene pentru liniile de productie/asamblare/ambalare 2006/42/EC , cerinte care trebuie respectate la toate instalarile initiale si la toate suplimentarile sau extinderile de linii, care trebuie si ele protejate cu noi panouri, usi si sisteme de securizare.

Daca va doriti securitate de lunga durata pentru masinile si angajatii Dvs – Investiti in sistemele TROAX.

Ai un proiect cu care te putem ajuta?