Sisteme de compartimentare interioara
pentru siguranta personalului si a utilajelor

Te ajutam la compartimentarea si imbunatatirea standardelor de siguranta a fabricilor si a depozitelor. Oferim o gama completa de produse Troax, ele fiind testate si certificate in Suedia la standardele europene de siguranta.

image title

Siguranta garantata

Toate produsele oferite au fost testate si certificate potrivit standardelor europene de siguranta. Ele au fost dezvoltate prin colaborarea cu industrii moderne ce folosesc procese automate complexe.

Sisteme complete

Iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a asigura un grad mare de siguranta. Pornind de la panouri si plase de siguranta la usi si incuietori ce asigura doar accesul personalului autorizat in anumite compartimente.

Cea mai buna calitate

Nu o spunem noi, ci rezultatele produselor Troax, ele fiind considerate standardul atunci cand vine vorba de asigurarea protectiei personalului si a utilajelor din fabrici si depozite.

Gama completa de produse

Solutiii noastre acopera intreaga gama de nevoi pentru compartimentari interioare, de la protectia rezidentiale pana la indeplinirea standardelor industriale de "safety"

 • Machine guarding

  Procesele industriale moderne sunt sigure atunci cand doar personalul autorizat are acces la echipamentele companiei. Panourile TROAX special concepute pentru instalatii asigura maximum de protectie a personalului si a echipamentelor conform cu directivele Europene in domeniu.

  Mai multe detalii

 • Partitionare depozite si spatii logistice

  Produsele noastre (panourile din retea metalica pentru partitii, rafturi, ziduri anticadere) sunt concepute pentru a asigura manipularea si depozitarea in siguranta in centrele de distributie, companii de logistica, retail, centre de date si in multe alte domenii. La TROAX veti gasi solutii de cea mai buna calitate pentru intreaga retea de distributie, de la Cutiile Troax preasamblate la partitii pentru orice tip de depozit.

  Mai multe detalii

 • Partitionari boxe rezidentiale si de birouri

  Spatiile de depozitare create cu panourile metalice retea au multe avantaje. Proprietarii persoane fizice din multe orase in intreaga lume aleg sistemele TROAX pentru configurarea spatiilor de depozitare, datorita faptului ca acestea asigura o buna aerisire si iluminare, excelenta protectie la foc, vandalizare si efractie. Sunt disponibile mai multe sisteme TROAX cu diferite nivele de protectie.

  Mai multe detalii

Procesele industriale moderne sunt sigure atunci cand doar personalul autorizat are acces la echipamentele companiei. Panourile TROAX special concepute pentru instalatii asigura maximum de protectie a personalului si a echipamentelor conform cu directivele Europene in domeniu.

Mai multe detalii

Rezista la impact de pana la 2000 de jouli

Siguranta nu se intampla prin accident. Alege solutiile demonstrate sa reziste in fata accidentelor si fii cu un pas in fata lor.

Calitate demonstrata

Produsele sunt fabricate in urma unui proces automat ce garanteaza consistenta calitatii. Pentru acestea este folosit doar metal de calitate.

Inovatie si experienta

Producatorul suedez are peste 60 de ani de experienta in fabricarea panourilor pentru interior. Troax reuseste sa-si pastreze pozitia de lider mondial prin inovatiile constante pe care le aduce.

Ai un proiect la care te putem ajuta?

Spune-ne mai multe