Oferim instalare si proiectare 021 269 34 70
021 269 34 70

Sisteme de compartimentare interioara
pentru siguranta personalului si a utilajelor

Te ajutam la compartimentarea si imbunatatirea standardelor de siguranta a fabricilor si a depozitelor. Oferim o gama completa de produse Troax, ele fiind testate si certificate in Suedia la standardele europene de siguranta.

Detalii furnizor

Siguranta garantata

Toate produsele oferite au fost testate si certificate potrivit standardelor europene de siguranta. Ele au fost dezvoltate prin colaborarea cu industrii moderne ce folosesc procese automate complexe.

Sisteme complete

Iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a asigura un grad mare de siguranta. Pornind de la panouri si plase de siguranta la usi si incuietori ce asigura doar accesul personalului autorizat in anumite compartimente.

Cea mai buna calitate

Nu o spunem noi, ci rezultatele produselor Troax, ele fiind considerate standardul atunci cand vine vorba de asigurarea protectiei personalului si a utilajelor din fabrici si depozite.

Gama completa de produse

Solutiile noastre acopera intreaga gama de nevoi pentru compartimentari interioare, de la protectia rezidentiala pana la indeplinirea standardelor industriale de "safety"

Rezista la impact de pana la 2000 de jouli

Siguranta nu se intampla prin accident. Alege solutiile demonstrate sa reziste in fata accidentelor si fii cu un pas in fata lor.

Calitate demonstrata

Produsele sunt fabricate in urma unui proces automat ce garanteaza consistenta calitatii. Pentru acestea este folosit doar metal de calitate.

Inovatie si experienta

Producatorul suedez are peste 60 de ani de experienta in fabricarea panourilor pentru interior. Troax reuseste sa-si pastreze pozitia de lider mondial prin inovatiile constante pe care le aduce.

Ai un proiect cu care te putem ajuta?