Stalpii rotunzi – potriviti pentru orice tip de gard metalic

Imprejmuire plasa Farmerfence

Indiferent ca facem referire la o imprejmuire bazata pe un sistem de gard din plasa sudata, plasa impletita sau panouri bordurate, mare parte din reusita, rigiditatea, “viata”, precum si costul proiectului nostru o reprezinta stalpii metalici de sustinere.

De regula, fiecare sistem presupune folosirea unui anumit tip de stalpi (cu diametru mai mic sau mai mare, cu o grosime minima a metalului sau, dimpotriva, cu o grosime mai mare pentru o rigiditate sporita) functie de greutatea sistemului respectiv. Parte dintre solutii sunt relativ economice, fara a face rabat la calitate (protectie la coroziune, rigiditate etc) insa, o mare parte dintre proiecte, in special proiectele cu un grad sporit de securitate sau cele sportive, presupun solutii specifice de sustinere, cu costuri suplimentare.

Cu 11 ani de experienta si peste 1 milion de km de sisteme de gaduri vandute (si mare parte dintre ele montate) in Romania, Decorio a identificat si recomanda cea mai compatibila, profesionista, rezistenta si economica varianta de sustinere a sistemelor de imprejmuire: stalpii rotunzi, standard, sau profilati rotund si in forma de „T”.

02-stalpi rotunzi
Stalpi metalici rotunzi zincati si acoperiti cu PVC

Caracteristici:
Diametru stalpi: 38 mm – 90 mm

 

Grosime metal: 1,2 mm – 4,2 mm

 

Inaltimi: 1,5 m – 6 m

 

Accesorii: majoritatea sistemelor de prindere sunt de tip colier, iar celelalte sisteme, sunt proiectate astfel incat sa nu afecteze structura de rezistenta sau protectia la coroziune

 

Finisare: electrogalvanizare; galvanizare la cald; electrogalvanizare si acoperire cu PVC; galvanizare la cald si acoperire cu PVC

 

Protectie suplimentara la coroziune: capac din PVC inclus.

Mai multe detalii despre stalpii rotunzi gasiti in sectiunea: stalpi metalici a site-ului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *