Plase de gard metalice
Pentru garduri economice si durabile

Iti oferim plase metalice zincate si acoperite cu pvc, ele fiind solutia perfecta pentru imprejmuiriile cu lungime mare: agricultura, silvicultura, autostrazi. In acelasi timp, calitatile plaselor (rezistenta la coroziune, flexibilitatea, nu necesita mentenanta) le fac potrivite si pentru aplicatii rezidentiale sau sportive.

Plasele oferite respecta un standard inalt de calitate cand vine vorba de calitatea lor anti-coroziva, ele ajungand sa reziste fara sa rugineasca intre 10 si 25 de ani in functie de mediul in care sunt instalate.

image title

Tipuri de plase metalice de gard

Oferim trei categorii de plase metalice, fiecare cu avantajele si domenii de utilizare specifice. Daca nu stii exact ce tip de plasa sa alegi, poti apela la un expert Decorio.

 • Plase Sudate

  Au o structura solida si inflexibila, ele fiind potrivite pentru imprejmuiri rezidentiale si gradini. Gardul nu isi pierde rezistenta daca o portiune de fir este taiata.

  Mai multe detalii

 • Plase Impletite

  Ofera o structura flexibila ce permite impingerea, rasucirea si tragerea gardului fara ca acesta sa se rupa. Ideale pentru terenul inclinat datorita flexibilitatii.

  Mai multe detalii

 • Plase Innodate

  Sistem flexibil si foarte economic, ideal pentru imprejmuirile agricole. Isi pastreaza structura si rezistenta daca o portiune de fir este taiata sau rupta si este usor de reparat.

  Mai multe detalii

Au o structura solida si inflexibila, ele fiind potrivite pentru imprejmuiri rezidentiale si gradini. Gardul nu isi pierde rezistenta daca o portiune de fir este taiata.

Mai multe detalii

Consultanta & Instalare

Nu oferim doar cele mai bune plase metalice galvanizate, ci le si instalam pentru tine daca iti doresti asta. De altfel, echipa noastra experimentata te poate ajuta si sa alegi cele mai bune produse pentru proiectul tau.

Sisteme complete

Iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a instala un gard durabila (stalpi, contravantuiri, accesorii, etc.). De altfel iti putem recomanda tipul de plasa potrivita pentru proiectul tau, oferta noastra acoperind toate cazurile de utilizare.

Experienta in imprejmuiri

Decorio are peste 12 ani de experienta in imprejmuirea si securizarea proiectelor clientilor sai. Cu sute de proiecte si peste 2 milioane de metri liniari instalati, ne bucuram sa avem in Portofoliu multi parteneri importanti.

attributes image

Plase de gard durabile

Galvanizarea opreste coroziunea plaselor, insa nu toate produsele de piata folosesc aceleasi standarde de calitate. Plase sunt fost tratate cu un strat generos de zinc, pvc si epoxy.

Uita de mentenanta

Plasele rezista la rugina intre 10 si 25 de ani (in functie de mediul in care sunt instalate). Nu va fi nevoie de vopsire dupa 1-2 ani asa cum este cazul la plasele ieftine.

Securitate buna

Plasele de gard, de la Decorio, respecta standardele europene de calitate si siguranta. Majoritatea competitorilor ofera produse cu ochiuri din ce in ce mai mari si grosimi ale firului mai mici.

Ai un proiect la care te putem ajuta?

Spune-ne mai multe