Plase Gard

Categoriile de Plase de gard

Iti oferim plase metalice zincate si acoperite cu pvc, ele fiind solutia perfecta pentru imprejmuiriile cu lungime mare: agricultura, silvicultura, autostrazi. In acelasi timp, calitatile plaselor (rezistenta la coroziune, flexibilitatea, nu necesita mentenanta) le fac potrivite si pentru aplicatii rezidentiale sau sportive.

Plasele oferite respecta un standard inalt de calitate cand vine vorba de calitatea lor anti-coroziva, ele ajungand sa reziste fara sa rugineasca intre 10 si 25 de ani in functie de mediul in care sunt instalate.

Consultanta & Instalare

Nu oferim doar cele mai bune plase metalice galvanizate, ci le si instalam pentru tine daca iti doresti asta. De altfel, echipa noastra experimentata te poate ajuta si sa alegi cele mai bune produse pentru proiectul tau.

Sisteme complete

Iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a instala un gard durabila (stalpi, contravantuiri, accesorii, etc.). De altfel iti putem recomanda tipul de plasa potrivita pentru proiectul tau, oferta noastra acoperind toate cazurile de utilizare.

Experienta in imprejmuiri

Decorio are peste 12 ani de experienta in imprejmuirea si securizarea proiectelor clientilor sai. Cu sute de proiecte si peste 2 milioane de metri liniari instalati, ne bucuram sa avem in Portofoliu multi parteneri importanti.

attributes image

Plase de gard durabile

Galvanizarea opreste coroziunea plaselor, insa nu toate produsele de piata folosesc aceleasi standarde de calitate. Plase sunt fost tratate cu un strat generos de zinc, pvc si epoxy.

Uita de mentenanta

Plasele rezista la rugina intre 10 si 25 de ani (in functie de mediul in care sunt instalate). Nu va fi nevoie de vopsire dupa 1-2 ani asa cum este cazul la plasele ieftine.

Securitate buna

Plasele de gard, de la Decorio, respecta standardele europene de calitate si siguranta. Majoritatea competitorilor ofera produse cu ochiuri din ce in ce mai mari si grosimi ale firului mai mici.