Oferim instalare si proiectare 021 269 34 70
021 269 34 70

Livrare

Expedierea comenzilor

In functie de optiunea aleasa, DECORIO se asigura ca intri in posesia bunurilor cat de repede posibil.

Optiunile si termenele de livrare sunt urmatoarele:

1. Curier Rapid – pentru produsele compatibile si in aria de acoperire a curierului (Fan Courier, DPD).
Costul de transport prin curier rapid este calculat de catre curier in functie de greutatea si dimensiunile coletului, care include toate produsele selectate de dumneavoastra.

2. Ridicare personala din Showroom, punct de ridicare din Strada Linia Teilor nr 48, sat Caciulati, comuna Moara Vlasiei, judetul Ilfov a doua zi dupa confirmarea comenzii si a stocului. Aceasta optiune nu implica niciun cost de transport.

3. Transport special – comenzile cu greutati agabaritice se vor livra in tara (exceptie Bucuresti si Ilfov) prin intermediul bursei de transport sau al unui curier agreat de cumparator. La confirmarea comenzii se va comunica separat costul si variantele de transport disponibile la momentul respectiv.

4. Transport Decorio, reprezentand autoutilitare de 3.5 tone dedicate comenzilor care se livreaza paletizat. Livrarile prin aceasta optiune se pot face numai in Bucuresti si Judetul Ilfov, iar costul acestora este fix – 90 Lei pentru comenzi de pana in 2.000 lei si GRATUIT pentru comenzi peste 2.000 lei.

Timp de livrare
Livrarile standard se fac in 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Exceptia de la regula o reprezinta transportul paletizat Decorio, produse cu greutati sau dimensiuni atipice, care necesita un transport special si vor fi livrate in cel mult 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, la un moment ales de comun acord.

Ai un proiect cu care te putem ajuta?