Grilajele metalice

Baldassar Grigliati este o companie italiana specializata  in producerea gratarelor metalice orizontale, verticale și a materialelor de constructii (panouri metalice de gard, scari metalice, trepte metalice, etc). Firma are peste 30 de ani experienta in domeniu.

Grilajele metalice produse de Baldassar Grigliati  sunt electrosudate si cu ochiuri de diferite dimensiuni.

Sistemul de grilaje metalice include toate accesoriile necesare pentru  montaj. Toate componentele sunt zincate termic pentru a avea o rezistenta cat mai mare, in special pentru zonele cu trafic intens.

Grilajele metalice electrosudate – pentru utilizari orizontale

Grilaje metalice electrosudategrigliato_elettrosaldato_orizzontale5

Sistemul de grilaje metalice electrosudate Baldassar Grigliati este realizat din bare portante si bare de legatura (rotunde sau rasucite )  electrosudate.

Barele portante sunt disponibile in sectiuni variate,in functie de domeniul de utilizare. Alegerea formei dorite determina si capacitatea de incarcare a panoului.

Grilajele sunt tratate in bai de zinc la 500 grade pentru a asigura o protectie avansata la coroziune, oferind astfel produselor o durata de viata mai mare in exploatare precum si un aspect estetic deosebit.

Grilajele metalice electrosudate se pot folosi si la posturile de transformare pentru crearea unei zone de acces sigure.

Grilajele metalice presate

Grilajele metalice presateimages

Sistemul de grilaje metalice presate Baldassar Grigialti este realizat din bare rotunde sau rasucite, gama de modele obtinute fiind nelimitata.

Grilajele metalice portante  sunt disponibile in sectiuni variate, in functie de domeniul de utilizare.

Alegerea formei dorite determina si capacitatea de incarcare a panoului.

Grilajele sunt tratate in bai de zinc la 500 grade pentru a asigura o protectie avansata la coroziune, oferind astfel produselor o durata de viata mai mare in exploatare precum si un aspect estetic deosebit.

Aceste grilaje presate sunt solutia potrivita pentru gurile de scurgeri din parcuri, piete, cladiri bussines.

Grilajele metalice cu rama

MINI_005SELF_011

Gratarele metalice  cu rama Baldassar Grigialti sunt electrosudate, au barele si ochiurile de diferite dimensiuni, montate pe rame cadru.

Acestea sunt galvanizate la cald pentru o rezistenta mai mare la coroziune si pot fi utilizate si in locuri cu trafic intens.

Gratarele metalice cu rama se pot instala in orice sistem de pavaj, in medii supuse anumitor reguli sanitare, laboratoare, procesarea animalelor etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *