Sisteme complete de garduri 0735 178 513
021 269 34 70
Aici afli mai multe despre Decorio

Cine suntem

Suntem o companie 100 % romaneasca, fondata in 2005. Ne-am specializat in importul, productia, instalarea si distributia sistemelor complete de garduri pentru o gama foarte variata de aplicatii. Promovam solutii de imprejmuire profesionale, care respecta normele europene privind calitatea, siguranta si protectia la coroziune.

De ce noi:

Durabilitatea este atu-ul principal al produselor noastre, care au o durata foarte mare de viata in conditii de mentenanta foarte redusa. Materialele componente sunt 100 % reciclabile.

Se folosesc doar oteluri de buna calitate, protejate la coroziune prin diverse metode: galvanizare electrostatica, galvanizare la cald, acoperire cu PVC sau o combinatie a acestor procedee.

Inainte de a fi puse in productie, solutiile speciale sunt testate la functionarea in conditii extreme in laboratoarele producatorilor.

Durabilitate

Varietate

Gama de garduri DECORIO este foarte extinsa, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor unui spectru larg de aplicatii: de la imprejmuiri cu securitate redusa (agricultura, domeniul forestier) pana la cele cu securitate inalta (aeroporturi si baze militare) Avand in vedere specificul pietei romanesti, solutiile noastre incep cu gama economica si continua pana la produse personalizate, cu design deosebit. (ex. gabioane arhitecturale si combinatii ale acestora).

Cel mai nou furnizor pe care il reprezentam in Romania, TROAX Suedia, ofera solutii profesionale pentru protectia liniilor de asamblare si a robotilor industriali, pentru compartimentarea depozitelor si spatiilor industriale.

De-a lungul celor 2 decenii de activitate am crescut ca echipa si ne-am perfectionat abilitatile. Datorita numarului mare de proiecte si a diversitatii lor, personalul nostru este in masura sa ofere consultanta in alegerea produselor si la montaj astfel incat sa faceti achizitia perfecta pentru proiectul Dvs.

Furnizorii nostrii europeni ne asigura training si sprijin pentru fiecare gama de produse. Experienta lor indelungata, de peste 50 ani, este foarte valoroasa pentru noi si pentru clientii nostri.

Experienta

Logistica

Decorio are parteneri de durata pe rutele de import si de transport intern. Ne-am ales colaboratori de incredere, operativi si seriosi. Dispunem de o suprafata de depozitare apreciabila, ceea ce ne-a permis marirea gamei de produse cu stoc in Romania, pentru o mai mare promptitudine in livrarea marfurilor. Frecventa buna pe transportul international ne permite sa asiguram un timp de livrare redus si pe comenzile de la furnizori.

Furnizorii nostri

Furnizorii nostri sunt lideri europeni pe gamele lor de produse , fiind cei care inoveaza domeniul si impun un nivel de calitate ridicat. Dintre cei mai importanti: Metallurgica Frigerio Italia, (lider European in productia de plase sudate si impletite) Troax Suedia (Lider mondial in productia de protectii roboti industriali si compartimentari depozite) Locinox Belgia (Lider mondial in accesorii pentru porti) Heras Olanda (lider European in sisteme complete de garduri), etc.

Proiectele noastre

In cele 2 decenii de activitate am realizat foarte multe proiecte din domenii foarte diverse. Cateva exemple sugestive:

- Fabrici : Ford Craiova, Continental Sibiu, Daimler Mercedes Sebes, Makita Branesti
- Baze militare NATO : Deveselu, Kogalniceanu, Fetesti
- Autostrazi : A3, A2, A1 – peste 400 km gard
- Comerciale : magazine si depozit Lidl, magazine Carrefour, OMV Petrom si Lukoil
- Ansambluri rezidentiale , sedii firme, cladiri birouri , parcuri vanatoare, baze sportive, etc

Echipa noastra

Avem o echipa eterogena si entuziasta. de la oameni cu experienta in vanzari si constructii, pana la tineri cu pregatire tehnica foarte buna.

Furnizorii nostri europeni ne asigura training si sprijin pentru fiecare gama de produse.

Pentru proiectele deosebite care necesita solutii speciale, realizam montajul cu echipele proprii.

Pentru serviciile pe care le externalizam avem doar parteneri de lunga durata, pentru al caror profesionalism putem garanta. (montaj garduri, porti, automatizari)

Locatia Noastra