Infiintata in 2005, firma noastra s-a specializat in importul si distributia sistemelor complete de garduri (panouri metalice, plase metalice, stalpi de sustinere si sisteme de acces controlat – porti, bariere, turnicheti).

Promovam sistemele de imprejmuire profesionale, care respecta normele europene de calitate, siguranta, estetica si durabilitate.

Am ales sa promovam gardurile metalice cu protectie avansata la coroziune, atat din motive ce tin de siguranta proprietatii si aspectul gardului, cat si din ratiuni ecologice: durata de viata fiind foarte mare gardul nu necesita inlocuire rapida iar materialele componente sunt reciclabile in proportie de 95 – 100 %.

Alaturi de garduri metalice de calitate, oferim consultanta, proiectare si montaj. Echipele noastre au o vasta experienta in toate tipurile de proiecte: industriale (santier Makita Branesti, Daimler Crysler Sebes, Continental Sibiu etc.), comerciale (Lidl etc. ) rezidentiale, sportive (baza sportiva Voinicelul cartier Titan Bucuresti, complex sportiv Stejarii Otopeni , Mc Donalds Brasov), autostrazi.

Produse comercializate

  • panouri metalice rigide, galvanizate sau acoperite cu pvc
  • plasa metalica sudata sau impletita, galvanizata sau acoperita cu pvc
  • stalpi de sustinere, contravantuiri, accesorii de prindere
  • porti pietonale, porti acces auto, porti culisantein consol sau pe sina, bariere, turnicheti
  • garduri mobile                DSC06537

Seriozitatea si competenta cele mai de pret valori ale companiei. Apreciem relatiile de business de lunga durata, cu parteneri de incredere.

Furnizorii DECORIO sunt companii europene de renume, afiliate la EPPA (European Perimeter Protection Asociation).

Am selectionat furnizorii astfel incat sa va putem oferi o solutie de imprejmuire cu garduri metalice pentru orice tip de solicitare.