Decorio – lider in importul de garduri metalice

garduri metalice

Decorio sarbatoreste anul acesta 10 ani de activitate!
Fondata in 2005, firma si-a pastrat profilul de afacere de familie, asumandu-si valorile traditionale ale acesteia si extrapolandu-le in business: onestitatea si respectul fata de partener stau la baza succesului din acesti 10 ani.

 

Decorio este furnizor de solutii complete de imprejmuire care respecta normele europene de calitate, siguranta, estetica si durabilitate (garduri si porti metalice cu protectie inalta la coroziune, bariere, gabioane, accesorii profesionale, etc) si de plase speciale pentru diverse destinatii (armare sape si tencuieli, custi pentru zootehnie, rafturi pentru expunere, etc).

Firma asigura un serviciu complet: consultanta tehnica pentru alegerea solutiei potrivite, furnizare material, transport si montaj profesional care sa conserve si sa puna in valoare calitatea produselor.

In cei 10 ani de activitate, Decorio a vandut peste 1 milion de metri liniari de gard in Romania.

De la gardurile pentru cartiere rezidentiale la cele pentru domeniul agricol sau forestier, de la cele pentru autostrazi la cele pentru terenuri de sport, obiective civile si industriale, solutiile noastre va protejeaza si va infrumuseteaza proprietatea.

Am ales sa promovam gardurile metalice cu protectie avansata la coroziune, atat din motive ce tin de siguranta proprietatii si aspectul gardului, cat si din ratiuni ecologice: durata de viata fiind foarte mare gardul nu necesita inlocuire rapida iar materialele componente sunt reciclabile in proportie de 95 – 100 %.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *