Decorio, cea mai variata gama de garduri si porti metalice!

Va oferim cea mai variata gama de garduri si porti metalice cu protectie la coroziune.

Furnizorii nostri sunt producatori europeni de traditie, ale caror standarde asigura calitatea impecabila a produselor.

Pentru orice investitie!

Solutiile noastre sunt complete si adaptate pentru orice proiect sau domeniu.

Am livrat imprejmuiri complete pentru numeroase proiecte de autostrazi, parcuri fotovoltaice, aeroporturi, ferme, fabrici, hale, silozuri, showroom-uri auto, proiecte rezidentiale, imprejmuiri temporare / de santier.

Indiferent care este destinatia imprejmuirii , daca este un proiect nou sau o renovare, avem oferta care vi se potriveste.

In practica, intalnim situatii in care este necesar sa combinam produse de la 3 – 8 producatori diferiti, astfel incat oferta noastra sa satisfaca in totalitate nevoile clientului.

Pentru orice exigenta!

Prioritatea  poate fi securitatea, rigiditatea, aspectul, costul, protectia la coroziune sau o combinatie a acestor factori.Puteti apela cu incredere la specialistii nostri care vor elabora oferta astfel incat sa aveti exact produsul de care aveti nevoie.

Oferte complete!

Oferim toate elementele necesare pentru o imprejmuire completa: porti batante sau culisante, manuale sau automatizate, de marimi standard sau atipice, turnicheti, bariere, sisteme de supraveghere si accesorii pentru gard electric.

Mai mult decat atat, echipa noastra tehnica va poate asista la montaj sau poate executa montajul integral. Profesionalismul si competitivitatea sunt caracteristicile de baza ale muncii noastre de zi cu zi.

Va ajutam oricand cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *