Oferim instalare si proiectare 021 269 34 70
021 269 34 70

12 solutii de imbunatatire a sigurantei in depozite

Depozitele sunt locuri dinamice unde au loc multe activitati variate in acelasi loc. De-a lungul timpului au fost dezvoltate diverse solutii pentru a spori siguranta mediului de munca si pentru a eficientiza intregul mers al depozitului.

Mai jos iti vom prezenta 12 astfel de solutii. Toate produsele prezentate sunt marca Troax, liderul mondial in acest segment, si fac parte din catalogul Decorio.

1. Boxe temporare

Bozele temporare pot stoca materiale periculoase sau sunt folosite la protejarea impotriva furturilor. Ele pot fi folosite atat inauntru, cat si inafara depozitului – stratul de zinc protejandu-le de rugina. Boxele ofera flexibilitate, putand fiind instalate si modificate rapid.

2. Usi batante

Usile batante pot fi simple sau duble. In materie de securitate poti alege din 5 optiuni diferite: lacat, 3 tipuri de incuietori sau bara anti-panica. Usile sunt formate din panouri de latime 1,000mm sau 1,2000mm.

3. Usi culisante

Usile culisante sunt preferate cand deschiderea unei usi batante nu ar fi posibila sau ar incurca munca. Sina superioara este fabricata din aluminiu pentru a asigura buna functionare a rulmentilor pentru perioade lungi.

4. Protectii mezanin

Partitiile de siguranta cu panouri TROAX montate la limita mezaninului protejeaza personalul si bunurile de eventualele caderi de obiecte.

 

5. Polite rafturi

Sistemul nostru solid de polite pentru rafturi este confectionat din retea metalica care permite atat depozitarea materialelor grele cat si patrunderea luminii si a apei difuzate de sprinklere.

6. Incinte protective

Sistemul cu pereti Troax Caelum este flexibil si poate fi adaptat in orice locatie, chiar si in cele cu acces dificil.

7. Tavane transparente si ventilate

Solutiile noastre de tavane permit o buna iluminare si ventilare a spatiului precum si penetrarea apei in cazul unui incediu.

8. Unitati stocare

Sunt disponibile in varianta cu pereti transparenti sau opaci si se recomanda utilizarea tavanelor din retea metalica.

9. Zone protejate

Zonele sau produsele sunt protejate cu ajutorul sistemului Caelum. Completarea sistemului cu usile culisante potrivite asigura accesul facil.

10. Culoare acces utilaje

Aceste protectii sunt utililzate in general pentru depozitele automatizate, asigurand accesul liber al utilajelor grele in conditii de siguranta pentru personal si marfuri.

11. Depozitare aerosoli

Aceste solutii sunt concepute pentru depozitarea produselor explozive. Panourile din plasa cu densitate mare a ochiurilor (25×25 mm) raspuns cerintelor particulare de siguranta.

12. Sisteme anticadere pentru rafturi

Sistemele noastre sunt potrivite pentru toate sitemele de rafturi datorita sitemelor de fixare flexibile.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *